Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten en diensten van Jan Heijnen, ook bekend onder de handelsnaam Living Forward, gevestigd te Kampen en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 50000969.

1. Online cursussen

1.1 De aankoop van een online cursus is definitief. Een online cursus is een levering van digitale inhoud. Na betaling krijg je direct toegang tot het eerste deel van de cursus. Je doet afstand van bedenktijd en het recht op ontbinding. Het is alleen mogelijk om geld terug te krijgen van online cursussen indien er een garantie is afgegeven door Jan Heijnen.

1.2 De online cursus is persoonsgebonden. Bij aanschaf ontvang je toestemming om de video’s, audiobestanden, teksten en overige inhoud van de online cursus te downloaden voor persoonlijk gebruik. Het is niet toegestaan informatie, video’s, audiobestanden, teksten en andere intellectuele eigendommen uit de online cursus te vermenigvuldigen, publiceren, verspreiden of op een andere manier voor derden toegankelijk te maken zonder voorafgaande toestemming van Jan Heijnen. Ook is het niet toegestaan je inloggegevens te delen met anderen.

1.3 Jan Heijnen doet zijn best om ervoor te zorgen dat het cursusmateriaal altijd beschikbaar is. Jan Heijnen kan echter nooit verantwoordelijk worden gehouden voor technische problemen buiten zijn invloed.

1.4 Jan Heijnen behoudt zich het recht om personen zonder opgaaf van redenen uit te sluiten van deelname van online cursussen en andere diensten. Indien het cursusgeld reeds betaald is door de deelnemer, zal het betaalde bedrag worden teruggestort door Jan Heijnen.

2. Workshops

2.1 Na betaling van een (niet-digitale) workshop of groepsbijeenkomst op locatie is je aanmelding definitief en is geen restitutie mogelijk. Wel kun je in overleg iemand anders in jouw plaats laten gaan.

2.2 Jan Heijnen behoudt zich het recht om personen zonder opgaaf van redenen uit te sluiten van deelname aan een workshop. Indien het cursusgeld reeds betaald is door de deelnemer, zal het betaalde bedrag worden teruggestort door Jan Heijnen.

2.3 Het is niet toegestaan opnames van de workshop te maken, publiceren, verspreiden of op een andere manier voor derden toegankelijk te maken.

3. Boeken / eBooks

3.1 Digitale boeken / eBooks worden direct na ontvangst van de betaling van de klant automatisch ge-emaild. Er is dan ook geen recht op teruggave van geld.

3.2 Een gedrukt boek wordt na ontvangst van de betaling direct aan de klant opgestuurd. Het boek moet binnen 3-5 werkdagen worden afgeleverd bij de klant.

3.3. Indien het gedrukte boek beschadigd overkomt, kan de klant contact opnemen met Jan Heijnen. Er wordt dan in overleg besloten of de klant een nieuw exemplaar krijgt of dat het betaalde bedrag wordt teruggestort.

4. Copyright

4.1 Copyright © Jan Heijnen. Alle rechten voorbehouden. Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op alle teksten, afbeeldingen, geluiden, boeken en andere materialen op deze site en in de online cursussen van Jan Heijnen zijn eigendom van Jan Heijnen of worden gebruikt met toestemming of onder licentie.

5.2 Het is vrij toegestaan de artikelen van deze website te delen mits het volledige artikel zonder aanpassingen of aanvullingen wordt overgenomen en voorzien van bronvermelding en link naar www.bijbellezenmetjan.nl.

6. Privacy

6.1 Klik hier voor ons privacybeleid: https://bijbellezenmetjan.nl

7. Overige informatie

Living Forward
Jan Heijnen

jan@bijbellezenmetjan.nl

kvknr: 50000969
BTW nr: NL001395896B61